Saturday August 16, 2014



	ι	Duration	START
Engine start - after riders meeting			8:45 AM
Practice Group 1 - Round 1 (chicane)		10 Min	9:00 AM
Practice Group 2 - Round 1 (chicane)		10 Min	9:10 AM
Practice Group 3 - Round 1 (chicane)		10 Min	9:20 AM
Practice Group 4 - Round 1 (no chicane)		10 Min	9:30 AM
Арр	roximate Track Crossing		9:40 AM
Practice Group 1 - Round 2 (chicane)		10 Min	9:42 AM
Practice Group 2 - Round 2 (chicane)		10 Min	9:52 AM
Practice Group 3 - Round 2 (chicane)		10 Min	10:02 AM
Practice Group 4 - Round 2 (no chicane)		10 Min	10:12 AM
Арр	roximate Track Crossing		10:22 AM
Race 1: Novice 3 / Novice 2		10 laps	10:24 AM
Race 2: Lightweight Vintage (LeMans Start)		6 laps	10:45 AM
Race 3: GP Twins		10 laps	11:04 AM
Арр	roximate Track Crossing		11:25 AM
Race 4: 250 Ninja Cup		6 laps	11:27 AM
Race 5: Vintage Superbike		10 laps	11:46 AM
	Approximate Lunch	60 Min	12:07 PM
Race 6: 600 Supersport		10 laps	1:07 PM
Race 7: Middleweight Supersport / Formula III and Lig	htweight Supersport	10 laps	1:28 PM
	roximate Track Crossing		1:49 PM
Race 8: Formula 40 / Open Classic Superbike		10 laps	1:51 PM
Race 9: Middleweight Vintage (GP Start)		6 laps	2:12 PM
Race 10: Formula Ultra (no chicane)		10 laps	2:31 PM
Арр	roximate Track Crossing		2:52 PM
Race 11: 250 Ninja Cup		6 laps	2:54 PM
Race 12: Open Sportsman		10 laps	3:13 PM
Race 13: Lightweight Vintage (LeMans Start)		6 laps	3:34 PM
Арр	roximate Track Crossing		3:53 PM
Race 14: Open Supersport (no chicane)		10 laps	3:55 PM
Race 15: Middleweight Vintage (GP Start)		6 laps	4:16 PM
Race 16: 750 Supersport		10 laps	4:35 PM
	END		4:56 PM
Day One Trophy Ceremony at the MX Café			5:30 PM

facebook.com/omrra.racing **OMRRA.com**

P.O. Box 6388, Portland, OR 97228

(503) 841-6185

omrrainfo@gmail.com

FAX (971) 229-0624

Portland International Raceway - \$10 admission - 12 & under FREE Tune into KPIR 1620AM trackside

Sunday August 17, 2014



	Duration	START
Engine start - after riders meeting		8:45 AM
Practice Group 1 - Round 1 (chicane)	10 Min	9:00 AM
Practice Group 2 - Round 1 (chicane)	10 Min	9:10 AM
Practice Group 3 - Round 1 (chicane)	10 Min	9:20 AM
Practice Group 4 - Round 1 (no chicane)	10 Min	9:30 AM
Approximate Track Crossing		9:40 AM
Practice Group 1 - Round 2 (chicane)	10 Min	9:42 AM
Practice Group 2 - Round 2 (chicane)	10 Min	9:52 AM
Practice Group 3 - Round 2 (chicane)	10 Min	10:02 AM
Practice Group 4 - Round 2 (no chicane)	10 Min	10:12 AM
Approximate Track Crossing		10:22 AM
Race 1: Open Sportsman	10 laps	10:24 AM
Race 2: Ultra-Lightweight Supersport / Spirit of the 70s	6 laps	10:45 AM
Race 3: Middleweight Superbike and Middleweight Classic Superbike	10 laps	11:04 AM
Approximate Track Crossing		11:25 AM
Race 4: Vintage Lightweight / 85GP	6 laps	11:27 AM
Race 5: 600 Superbike	10 laps	11:46 AM
Taste of Racing - Approximate Lunch	60 Min	12:07 PM
Race 6: Vintage Superbike	10 laps	1:07 PM
Race 7: Lightweight Classic Superbike and Lightweight Superbike	10 laps	1:28 PM
Race 8: Middleweight Vintage	6 laps	1:49 PM
Approximate Track Crossing		2:08 PM
Race 9: Formula Ultra (no chicane)	10 laps	2:10 PM
Race 10: Novice 3 / Novice 2	10 laps	2:31 PM
Race 11: Ultra-Lightweight Supersport / Spirit of the 70s	6 laps	2:52 PM
Approximate Track Crossing		3:11 PM
Race 12: 750 Superbike	10 laps	3:13 PM
Race 13: Vintage Lightweight / 85GP	6 laps	3:34 PM
Race 14: Open Superbike (no chicane)	10 laps	3:53 PM
Approximate Track Crossing		4:14 PM
Race 15: Middleweight Vintage	6 laps	4:16 PM
Race 16: 450 Superbike / Formula II	10 laps	4:35 PM
END		4:56 PM
Day Two Trophy Ceremony at the MX Café		5:30 PM

facebook.com/omrra.racing **OMRRA.com**

P.O. Box 6388, Portland, OR 97228

(503) 841-6185 FAX (971) 229-0624 omrrainfo@gmail.com

> Portland International Raceway - \$10 admission - 12 & under FREE Tune into KPIR 1620AM trackside